Canon EF 24mm f/2.8 selges!

Hei, 

Jeg har en Canon EF 24mm f2.8 til salgs!

Følger med ett Heliopan UV-filter tilpasset vidvinkel som har stått på objektivet hele tiden jeg har hatt det, og original Canon EW-60II solblender.

Nypris: er 3999,-

Min pris: 2190,-

Objektivet er i god stand, fungerer som det skal og kan sees i Oslo. Har stått på en 40D og en 5DmkII. Med kameraer som har APS-C sensor (40D, 50D, 400D, 450D, etc..) tilsvarer det en brennevidde på 35mm, som er en veldig fin brennvidde til  bland annet reportasje eller street-photography.

Grunnen til at jeg sleger det er at jeg sparer penger til å kjøpe meg en Canon TS-E 45mm f2.8, så hvis du har en så kan vi bytte (selvfølgelig med mellomlegg fra meg).

:)

Mvh,

Sébastian Dahl

hello@sebastiandahl.com

Sébastian Dahl Photographer, Oslo

Photography and adventures.