Seb av Jules nov15__EBD0025-2.jpg

Hello there!

Welcome to my webpage, portfolio, visual diary and what not. Have a look around and let me know if you want to buy prints or need my services.
Have a great day :)

Kjære Sébastian Dahl!
Takk for at du sendte inn bilder til den juryerte utstillingen på Fotografiets dag 2010. Juryen har nå vurdert bidragene, og vi kan med glede meddele at ditt bidrag er valgt ut til å delta i utstillingen! Juryen har valgt ut alle bilde 1, 2, 3, 4 og 7 (vedlagt).Juryen besto av representanter fra Norges Fotografforbund, Norske Reklamefotografer, Institusjonsfotografenes Forening, Norske Naturfotografer, Forbundet Frie Fotografer og Preus museum. Til sammen valgte de ut 44 utstillere som viser noe av bredden innen fotografiet.
Fotografiets dag skal være et møtested for fotografer, fotointeresserte og øvrig publikum, og er basert på samarbeid og egeninnsats. Dette innebærer at du selv tar med og henger opp dine bilder, og er til stede for å møte publikum under arrangementet. Du velger selv hvordan bildene skal presenteres, og er selv ansvarlig for utskrift/produksjon, eventuell merking av bildene, og bærer kostnadene for dette. Dersom du av ulike grunner ikke har anledning til å møte selv, ber vi deg organisere det slik at noen andre kan montere bildene dine for deg.
[…]
Vi sees i Horten søndag 22. august!
Med vennlig hilsen
for juryen
Ingri Østerholt
Prosjektleder Fotografiets dag

— In an email i got from PREUS museum today :D